ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски се оглежда за заместници на двама

0
Жереми Петрис
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски вече се оглежда за заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис. Договорите на двамата изтичат през лятото, а до момента те не са подписали предложените им нови споразумения. Ако не променят решението си, това означава, че от 1 януари 2024 година опорният полузащитник и десният бранител могат свободно да водят преговори с други клубове и дори да сключат предварителни контракти с тези, които им предложат най-добри условия.

„Сините“ са подготвени за такъв сценарий и наставникът Николай Костов държи при отказ на Краев и Петрис да преподпишат, още след края на есенния полусезон да бъдат взети нови попълнения на техните позиции. И дори Андриан и Жереми да останат до края на тази кампания и след това да напуснат, треньорът да има достатъчно време да интегрира към състава новите.

Другото изискване на Костов е да бъде привлечен и типичен офанзивен халф. За целта Саид Ибраимов, който ще започне работа в Левски, след като приключи взаимоотношенията си с Астана, наблюдава играчи с такъв профил от Бразилия. И дори е харесал такъв, който на „Герена“ може да си позволят. Левски вече нямат проблеми с привличането на играчи извън Европейски съюз. В клуба имат две свободни квоти, след като бразилците Цунами, Уелтон и Роналдо взеха български паспорти.

През зимната пауза Левски задължително ще трябва да инвестира средства в нови играчи, тъй като е очевидно, че Николай Костов няма голям избор за състава, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.