Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски се оглежда за още двама нови

0
Левски
Снимка: Левски Тв

Треньорът на Левски Станимир Стоилов има готовност да продължи зимната селекция, като привлече още двама нови футболисти. Става дума за десен защитник и полузащитник, които са гледани подробно от Мъри и имат нужните качества да повишат игровото ниво на „сините“ и да успеят да им помогнат да спечелят евроквота напролет.

Подобна сделка обаче ще стане възможна, ако се финализират преговорите със „Спорт Рипъблик“ и компанията стане собственик на клуба, тъй като за въпросните двама изпълнители ще се платят трансферни суми.

Иначе е нормално Мъри да търси солидна алтернатива за краен десен бранител, тъй като предвид контузията на Жереми Петрис не е ясно кога той ще се завърне в игра. На този пост може да играе и Патрик-Габриел Галчев, а в контролите тези функции изпълняваше и Роналдо, но той едва ли ще е вариант за официални мачове.

Стоилов е провел разговори с Расмус Анкерсен, който е спряган за новия силен човек в Левски и двамата са начертали селекциония план.

Видяно 2335 пъти

Автор

Петър Недков
Петър Недков
Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.