Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски се нуждае от чудо, за да бие Айнтрахт според Alphawin

0
Левски
Снимка: LAP.bg

Отборът на Левски гостува тази вечер на тима на Айнтрахт. Реваншът от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите започва в 21:30 часа. Съдейки по коефициентите в alphawin casino, Левски ще се нуждае от чудо, за да постигне победа и да се класира напред.

Левски успя да стигне до равенство 1:1 в първия мач срещу Айнтрахт в София, след като Асими Фадига вкара приказен гол в края на срещата. Сега обаче за „сините“ ще бъде значително по-трудно на стадиона във Франкфурт, където ще има и солидна домакинска подкрепа.

В алфауин апликация могат да се потърсят различни пазари за двубоя между Айнтрахт и Левски. За победа на Айнтрахт ставката на букмейкъра е 1.27, за равенство – 6.60, а за победа на Левски – 12.50.

*Коефициентите могат да търпят промени.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.