Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски с призив: Без расизъм и ксенофобия в Скопие

0
Фенове на Левски
Снимка: Официална Facebook страница на ПФК Левски

От ръководството на Левски излязоха с призив и предупреждение към феновете си за мача с Шкупи. Тази вечер е първата среща от сблъсъка между „сините“ и северномакедонците в Лига на конференциите.

Столичният гранд призова да не се стига до прояви на ксенофобия и расизъм срещу домакините, и сам обяви, че се противопоставя на всяко подобно действие.

Двубоят между Шкупи и Левски е на „Тодор Проески“ тази вечер в 22:00 часа.

Ответният мач е на „Герена“ следващия четвъртък.

„Левскари, призоваваме Ви да подкрепяте любимия отбор в двубоя срещу ФК Шкупи без прояви на расизъм и ксенофобия. Освен, че такива прояви могат да донесат тежки наказания от УЕФА, нашият клуб по принцип ги осъжда и декларира нетърпимостта към подобни, дори изолирани действия на единици от привържениците ни”, пишат от Левски, като казват, че организаторите забраняват внасянето на монети, запалки и твърди предмети, а използването на пиротехника може само да донесе глоба за клуба.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.