ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски с официална позиция след хаоса в Скопие

0
фенове на Левски
Facebook.com

Левски обяви, че веднага след вчерашните инциденти в Скопие и задържането на привърженици, са предприети мерки от клуба и посолството на България в Скопие. Посланикът Ангел Ангелов и консулът Георги Христов са в течение със събитията.

Привържениците ще бъдат защитени и ще им бъде осигурено необходимото отношение.

„Сините“ информират, че всички сигнали за провокации са предадени на местните органи и на УЕФА, а нормалното провеждане на двубоя на „Тодор Проески“ е опорочено.

От Левски изказаха благодарности и към всички, които са застанали в четвъртък вечер до отбора въпреки провокациите и негостоприемното отношение.

„ПФК Левски“ изказва своята подкрепа към всички привърженици, засегнати при инцидентите в Скопие. Клубът е в непрестанен контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на „Левски“ и оказва пълно съдействие за прибирането на задържаните наши сънародници в България“, написаха от Левски.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.