ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски продава поливалентен играч в Израел

0
Илиян Стефанов
Снимка: LAP.bg

На Левски му предстои може би най-важният мач на тима през последните години. В четвъртък, 31.08, „сините“ гостуват на АЙнтрахт Франкфурт в реванша от плейофите в турнира Лига на конференциите. Столичани мечтаят за групите на турнира след драматичното равенство 1:1 в първата среща на Националния стадион.

След края на сблъсъка ръководството на Левски ще обсъди с треньорския щаб и селекцията на тима. Първо обаче ще бъде взето решение за бъдещето на офанзивния играч Илиян Стефанов, към когото сериозен интерес има от страна на израелския Макаби Нетаня, като дори са отправили оферта на стойност от около 300 хиляди евро, която се очаква „сините“ да я приемат, пише „Тема спорт“.

Илиян Стефанов

В момента 24-годишният Стефанов е със статут на резерва в състава на Николай Костов, въпреки че може да бъде ползван на върха на атаката или като офанзивен халф. Той най-често е използван за алтернатива на централния нападател Рикардиньо. Българският национал има три шампионатни двубоя този сезон, но в нито един не започна като титуляр, като на сметката си има едно попадение. В Лигата на конференциите също записа три мача, като се появяваше на терена от резервната скамейка.

Съобщава се още, че при евентуално влизане в групите на ЛК от Левски ще блокират всякакъв интерес към двама от основните играчи на тима – централния защитник Хосе Кордоба и капитана Андриан Краев. За него има запитване от Спарта Прага и шотландски тим. Той е следен и от германски и унгарски клубове.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.