Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски прави революция в халфовата линия през лятото

0
Филип Кръстев, Левски - ЦСКА
LAP.bg

В края на сезона Левски ще се раздели с Филип Кръстев. Полузащитникът е под наем при „сините“ от белгийския Ломел, а този наем изтича на 30 юни.

Основната причина за раздялата между двете страни е Станимир Стоилов. Хасковският специалист привлече Кръстев и го наложи в „синята“ полузащита, която изглежда ще се прекроява през горещите месеци.

Твърде вероятно е партньорът на Кръстев – Андриан Краев, да бъде продаден зад граница. Снажният халф бе наблюдаван от чужди емисари по време на Вечното дерби с ЦСКА, а през зимата имаше оферти от МОЛ Фехервар за него.

В полузащита на „Герена“ разполагат още с Асен Чандъров, Асен Митков и Антоан Стоянов, чийто договор изтича, както и с преотстъпения в Спартак Варна Нейтън Олдър. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.