ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски постави ултиматум на четирима

0
Кристиан Димитров
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски е поставило краен срок на четирима играчи да дадат своя отговор след паузата за националните отбори. От „Герена“ са отправили ултиматум към Андриан Краев, Кристиан Димитров, Цунами и Жереми Петрис да кажат дали ще приемат предложенията за нови договори, които са отправени към тях със завишени условия.

Настоящите контракти на Краев, Цунами и Петрис изтичат след края на сезона, а този на Димитров привършва в края на тази година.

Четиримата са основни играчи в конпецията на Николай Костов, но Левски вече се опари в началото на годината и бе принуден да приеме офертата за футболист, чийто договор изтичаше през юни следващата година. Централният защитник Ноа Сонко Сундеберг отказа за сключи ново споразумение и в крайна сметка бе продаден на Лудогорец.

Сега от „Герена“ са оптимисти, че подпишат нови договори с четиримата играчи, но държат да са наясно с техните планове, за да могат евентуално да продадат някой от тях, ако не иска да преподпише. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.