ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски посреща Локо София с мисъл за Европа

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски домакинства на Локомотив София в очакван мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Сблъсъкът е от 21:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“, а съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Вековниците започнаха сезона със загуба като домакин от ЦСКА 1948, а впоследствие победиха с 3:1 Ботев Пловдив навън. През седмицата пък се справиха с 2:0 срещу Шкупи в Скопие и са готови да продължат серията си.

„Железничарите“ се наложиха над Ботев Враца на старта, но след това допуснаха поражение от съименника си от Пловдив.

Николай Костов ще даде почивка на голмайстора си Рикардиньо, който напусна с лека контузия мача с Шкупи. Здравето на бразилеца няма да бъде рискувано срещу Локомотив. Всички останали с изключение на трайно контузения Билал Бари са на линия за сблъсъка тази вечер.

Стойчо Стоев няма кадрови проблеми и ще излезе с най-доброто, включително и новото попълнение Стив Траоре.

Локомотив София - Локомотив Пловдив

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.