ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски погасява огромна част от задълженията към НАП!

0
Левски Ал Кувейт
Снимка: Левски

Левски ще изчисти близо половината от задълженията си към Националната агенция по приходите. По този начин столичният гранд ще спаси професионалния си лиценз за следващия сезон.

Ръководството вече е представило гаранция от голяма финансова институция за скоростно плащане на близо 5 милиона лева. Общата сума на борча към НАП е около 11 милиона лева. Тя се натрупа от собствениците след Тодор Батков.

Така се очаква и позитивна развръзка на преговорите със „Спорт Рипъблик“ за смяна на собствеността в клуба. От НАП са получили сигурност, че въпросните пари ще постъпят по техните сметки в близките дни.

Очакват се подробности по темата в следващите часове. 

Левски тренировка Дубай

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.