Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски поднови тренировки без Николай Михайлов

0
Николай Михайлов
Снимка: LAP.bg

Левски се върна към нормален тренировъчен процес. „Сините“ бяха в тридневна почивка след дербито с ЦСКА, завършило при резултат 1:1 в ранния съботен следобед. „Червените“ също се радваха на сходна почивка.

За 26-кратния шампион занимания не поднови Николай Михайлов. Очаква се опитният страж да получи шанс след паузата за националните отбори заради грешките на Пламен Андреев. Причината за неявяването на Михайлов е допълнителен ден почивка.

Доверието от младия вратар пък не е свалено в никакъв случай, но на „Герена“ отчитат, че може да има психологическо напрежение у Андреев след подаръка, който направи на ЦСКА и Джонатан Линдсет.

След паузата Левски излиза срещу един от най-коравите тимове в първенството – този на Черно море. Двубоят е на „Георги Аспарухов“ в неделя, 22 октомври, от 18:00 часа.

Николай Костов изведе 13 играчи на днешното занимание, като индивидуално се подготвяше Кристиян Йовов. Синът на Христо Йовов е с лека травма. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.