ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски обяви часа на третия си мач в Дубай

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

Левски съобщи важна новина за своите привърженици. Отборът ще се изправи срещу латвийския Рига в третата си проверка от лагера в Дубай, като срещата на 22 януари ще започне в 12 часа на базата на „сините“. Левски ще има и още една проверка с латвийския шампион, която е на 25 януари от 15 часа на същия терен.

До решението за два поредни двубоя с латвийците се стигна, след като от Левски решиха да отменят всичките си контроли с руски отбори в Дубай. Така мачът на 22 януари ще замени този със Спартак Москва, който трябваше да се играе на тази дата.

Досега „сините“ на Станимир Стоилов изиграха два спаринга на дубайска земя, като в първия победиха местния Ал Насър с 2:1, а във втория изгубиха от Ал Кувейт с 2:3, след като водеха с 2:0. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.