Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски обмисля да се раздели с 24-годишен българин

0
Левски Николай Костов
Снимка: LAP.bg

Левски обмисля да се раздели с 24-годишния български футболист Илиян Стефанов, твърди „Мач Телеграф“. Клубът не е доволен от представянето на играча и размишляват дали да не се разделят с него.

Илиян Стефанов донесе Купата на България срещу ЦСКА, отбелязвайки единственото попадение на финала. Той бе важен играч за Станимир Стоилов, но при новия треньор Николай Костов е резерва.

Стефанов преживя и семейна трагедия по-рано през годината, като загуби своя баща. От Левски дадоха време на 24-годишния играч да се възстанови психически от тежката загуба.

Иначе Илиян Стефанов натрупа 50 мача със синята фланелка, като има 10 гола и 1 асистенция на сметката си. Той премина в Левски в началото на 2022 година.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.