ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски няма право на отпускане срещу Крумовград

0
Левски - Пирин Благоевград
Снимка: LAP.bg

Отборите на Крумовград и Левски се изправят един срещу друг в последен мач от 9-и кръг на родната Първа лига. Двубоят на в Пловдив ще се проведе в понеделник от 20:00 часа, а главен съдия на мача е Георги Давидов.

Селекцията на Николай Костов заема 3-то място във временното класиране с 15 точки след 7 мача. „Сините“ имат една победа и една загуба далеч от дома приголова разлика 4:3. Столичани са в серия от три поредни победи, в които не допусна гол. Двата отбора никога не са се срещали. Очакванията в „Синия“ лагер са Пламен Андреев отново да застане на вратата. Адриан Краев и Асен Митков също би трябвали да са титуляри довечера, след като и двамата бяха резерви срещу Пирин Благоевград. В нападение ще играе бразилското трио Роналдо – Рикардиньо – Уелтън.

Възпитаниците на Неманя Миланович се намират на 9-а позиция с 12 точки след 8 срещи. „Синьо-жълтите“ имат три успеха и едно поражение като домакини при голова разлика 7:4. Крумввград спечели последните си два домакински мача.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.