ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски не успя да победи новака Крумовград

0
Левски Крумовград
Снимка: LAP.bg

Левски и Крумовград завършиха наравно 2:2 в последния мач от кръга на Първа лига. Сблъсъкът в Коматево предложи много динамичен футбол и интересни моменти пред двете врати. 

Резултатът беше открит от Димитър Тонев в 21-та минута. Той се справи с Жереми Петрис и стреля от дистанция, а след като топката се отби в Кристиян Димитров влетя в мрежата на Пламен Андреев. „Сините“ обаче не изпаднаха в паника и осъществиха пълен обрат още до почивката.

Левски

Само пет минути след попадението на Крумовград Ел Джемили центрира от корнер, а Цунами на първа греда засече топката с глава за 1:1. В 32-ра минута Цунами направи двойно подаване с Уелтън и изведе Рикардиньо в наказателното поле, а голмайсторът на Левски с шут в близкия ъгъл взриви сектора за гости.

През второто полувреме възпитаниците на Николай Костов неочаквано отстъпиха инициативата. Крумовград създаде няколко добри ситуации и четвърт час преди края юношата на „сините“ Александър Колев надигра Петрис, а след това от точката на дузпата възстанови паритета.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.