Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски не смята да се разделя с Кордоба

0
Хосе Кордоба
Снимка: lap.bg

Защитникът на Левски Хосе Кордоба постоянно е спряган за трансфер в чужд клуб през последните месеци. Това наложи неговият мениджър да каже истината, за да спрат спекулациите. А истината е, че Левски не е бил склонен да се разделя с бранителя на този етап, тъй като очаква да получи по-солидна във финансово отношение оферта за него.

Агентът на панамския национал Едгардо Кал обяви, че не е бил запознат за предложение от Сочи към неговия агент. „Няколко клуба от Русия следят Кордоба от миналото лято. През зимата също имаше интерес, но не и оферта. От Левски показаха, че не смятат да се разделят с Хосе до лятото и дадоха да се разбере, че няма смисъл да им отправят оферта. Ще видим какво ще се случи през това лято“, каза Кал.

На „Герена“ се надяват да получат по-изгодни предложения за Кордоба след края на сезона, особено, ако той се представи на познатото високо ниво в оставащите 11 двубоя и „сините“ са класират за Европа.

 



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.