Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски набляга на статични положения преди визитата в Разград

0
Елин Топузаков
Снимка: LAP.bg

Левски продължава подготовката за гостуването на Лудогорец от 34-ият кръг на първенството. Двубоят в Разград е в събота от 20:30 часа.

Вчерашното занимание на „сините“ бе пропуснато от крилото Роналдо. Бразилецът не е контузен, а е получил по-дълга почивка от наставника Елин Топузаков.

От тренировката отсъстваха трайно контузените Хосе Кордоба и Билал Бари. Панамският бранител най-вероятно ще пропусне последните два мача на Левски, тъй като още не се е възстановил от мускулната си контузия.

„Сините“ имаха интензивно занимание във вторник, като наблегнаха сериозно на статичните положения.

Столичани изпълняват почти винаги повече ъглови удари и фалов с възможност за центриране, но от тези положения трудно се възползват и рядко материализират.

Старши треньорът Топузаков иска да реши този проблем и по време на тренировките се набляга на различни отигравания.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.