ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски на левскарите: Започваме подписка срещу Сираков

0
Димитър Костадинов, Левски на левскарите
Снимка: LAP.bg

Сдружението „Левски на левскарите“ организира подписка за феновете на вековниците. Тя ще представлява желанието им дали ръководството на клуба в лицето на мажоритарния акционер Наско Сираков трябва да остане начело.

„На вниманието на цялата синя общност, Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член, или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:

Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над Професионален футболен клуб Левски, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?

Събирането на имена и подписи ще започне на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А“, ето какво още гласи съобщението:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.