ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Левски на Левскарите“ погаси неотложно плащане на Левски към НАП

0
Левски на левскарите
Facebook.com

Сдружението „Левски на Левскарите“ сподели в официалната си Фейсбук страница, че е превело на Националната агенция по приходите 80 000 лева. Сумата не е могла да бъде обезпечена от клуба в кратък срок, а е била маркирана като „ключово“ и „неотложно“ плащане.

Сдруженитео от своя страна за втори път предоставя важна финансова помощ на „сините“. Първата такава бе безвъзмездното дарение от 100 000 лева на 20 юни 2022. От Сдружението пишат, че това е първият случай, в който са показали, че клубът може да се опре на тях в критичин моменти.

От Сдружението благодариха на всички 1183 привърженици, като приканиха всеки левскар да се присъедини, за да може „помощта да е по-осезаема“.

„Само Левски!“, завършиха от „Левски на Левскарите“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.