ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски е твърд фаворит на Winbet срещу Черно море

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски приема Черно море в първия кръг от пролетния дял на efbet Лига. Мачът е в събота от 12:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“, след като беше изтеглен за по-рано по желание на домакините. 

Те са сочени са сериозен фаворит от букмейкърските къщи. Коефициентът в уинбет за победа на Левски е 1.62. Равенството е оценено на 3.60, а успех на Черно море ще изплаща залозите по 6.50. 

Илиан Илиев знае как да стъжни живота на бившия си отбор и селекцията му не е обречена. Варненци се подсилиха с нападателя Атанасов Илиев, който умее да наказва „сините“. Те разчитат както винаги на силен отборен дух и сплотен колектив по пътя към успеха. 

Левски изкара един месец в Дубай, където се подготвяше при перфектни условия. Старши треньорът Станимир Стоилов обяви, че вижда готовност за промяна през пролетта, след като отборът изпусна куп точки и в момента се намира на шесто място. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.