ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски да пита феновете си: Левски с дългове или нов Левски?

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

След провала за сделката за собствеността на Левски, е крайно време ръководството да направи това, което много левскари си го мислят вътрешно, но по обясними причини не искат да го кажат в прав текст.

Шефовете на Левски да се допитат до представителите на всички сини фракции в София и страната, какъв Левски искат да виждат занапред – настоящият Левски с огромни дългове или нов Левски, който да започне начисто.

Ако бъде избран първият вариант, зад който съм убеден, че стоят далеч повече сини привърженици, Левски ще продължи по същия начин – да погасява ежемесечно задълженията си, най-вече към държавата, но ще е лимитирана възможността да надгражда като отбор и да привлича скъпи и стойностни попълнения. С други думи спечеленият преди месец трофей от играчите на Станимир Стоилов е възможно да остане последен дълго време.

Вторият вариант ще направи Левски примамлив за инвеститори, спомоществователи и спонсори, тъй като няма да им се налага да изчистват борчове, но тогава пък ще минат поне 2 години, докато тимът се върне в елита.

Левски обаче е длъжен да се обърне към своите фенове по тази наболяла тема, тъй като те са основният му спонсор вече трета година и са основна причина клубът да е избегнал фалит.

Така че нека сега тези сини привърженици да решат бъдещето на Левски, макар за мен отговорът да е ясен – сините фенове ще искат да подкрепят автентичния си Левски с надеждата по-скоро да дойде дълго чакания Месия. Такъв между другото може и да се появи по-лесно, стига бъдещият редовен кабинет да приеме нови закони, които облагодетелстват бизнесмените и фирмите, инвестиращи във футбола.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.