Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски бърза да подпише с латвиец от Пирин

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Трансферът на Чебрайлс Макрецкис от Пирин в Левски става все по-възможен. „Сините“ са вдигнали мизата за халфа и тимът от Благоевград ще вземе страхотни пари за родните стандарти от неговата продажба. Левски прави всичко възможно да подпише бързо предварителен договор с латвиеца, тъй като към него вече проявяват интерес отбори с по-големи възможности от тима на Станимир Стоилов.

Това са ЦСКА и ЦСКА 1948, а Лудогорец също следи ситуацията около халфа отблизо. Макрецкис вече отказа на пловдивските Ботев и Локомотив, и остана лоялен докрай към Пирин. Той можеше да разтрогне договора си с „орлетата“ заради неполучени заплати, но не го направи, тъй като бил впечатлен от колектива в Пирин и отношението на всички към него, и искал да помогне на тима да оцелее при майсторите.

Благодарение на Пирин играчът бе забелязан и ще получи възможност да играе в тим с по-високи цели, а от своя страна пък Макрецкис ще помогне на Пирин с трансферната сума, която ще бъде платена за него.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.