Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легендарен защитник се завърна в Севиля

0
Серхио Рамос
Снимка: Twitter

Един от най-уважаваните и ефективни защитници в последните 15 години – Серхи Рамос, отново ще играе за Севиля. Централният бранител бе официално предстаен като най-новото попълнение на „андалусийците“. Бившият испански национал се завръща в клуба, от чиято академия стартира професионалната му кариера в началото на 21 век.

Рамос стана свободен агент след края на миналия сезон, който той прекара в шампиона на Франция Пари Сен Жермен. Новият договор на 37-годишният ибериец е за една година.

Серхио Рамос направи легендарна кариера в Реал Мадрид. „Кралския клуб“ гозакупи именно от Севиля през лятото на 2005 г. след само един сезон в първия отбор на „бяло-червените“.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.