ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда се опълчи на Байерн, застана на страната на Нойер

0
Мануел Нойер
БТА

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер получи подкрепа от легендарния Сеп Майер. Котката, както е прякорът на Майер, е спечелил всички трофеи на клубно и национално ниво през 70-те години на 20 век.

В последните седмици Нойер влезе в остър конфликт с баварците заради уволнението на близкия си приятел и треньор още от Шалке – Тони Тапалович.

„Уволнението на Тапалович беше грешка, защото той е приятел на Нойер. Мануел може да изрази своето мнение, защото е капитан. Разбира се, че съм на страната на Мануел. Логично е. Самият аз бях вратар и Мануел лежи на сърцето ми. Освен това познавам много добре него, а и Тапалович“, почна легендата Майер.

„И аз съм изразявал мнението си, когато не съм бил съгласен с нещо. Нойер е спасявал Байерн в много мачове, представял се е на топ ниво дълго и може да изрази разочарованието си. Това е човешко“, допълни Майер.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.