Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на Спартак: Вярвам, че ще се спасим

0
Спартаклия
Снимка: Фейсбук

Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков обяви, че вярва в този отбор и се надява да постигне целта си в края на сезона, колкото и да бъде трудно.

„Виждам, че Димитър Димитров и играчите правят всичко възможно да се спасим и аз вярвам, че ще го постигнем. Очевидно е, че се забелязва подобрение в играта ни напролет, но заради пропуските и странични фактори, както и заради типичните в българския футбол резултати в тази фаза на първенството, ние изоставаме. Убеден съм обаче, че можем да спечелим точките, които ще ни стигнат да останем при майсторите. Искам само да припомня, че в Спартак винаги трудно са се случвали нещата през годините, но спартаклийската общност винаги е била зад отбора и футболистите“, каза за Nostrabet Казаков.

„В събота на Спартак му предстои един приятен мач. Няма нищо по-хубаво от това да играеш срещу най-добрия на неговия добър терен и пред много публика и мениджъри. Така че нашите момчета имат възможност да покажат, че израстват като отбор и да дадат сериозен отпор на лидера. Ако го направят, може да хванат и окото на агентите по трибуните. При всички положения този двубой не решава съдбата на Спартак, но се надявам футболистите да го изиграят тактически правилно и да впечатлят софиянци с игровото си поведение“, добави Пламен Казаков.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.