ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на Спартак Варна: Искам целият ни стадион да бъде агитка

0
Спартак Варна
Снимки: spartakvarna.bg, Facebook

Славният централен защитник на Спартак Варна – Асен Михайлов, ще стиска палци за своя роден клуб от Полша, където живее и работи.

„Всеки ден се информирам какво се случва в любимия ми отбор и съм доволен от това, което стана през зимната пауза. Убеден съм, че под ръководството на доказано име в професията като Димитър Димитров и с привлечените по-класни играчи, напролет отборът ще бъде по-силен и ще постигне своята крайна цел“, каза за Nostrabet Михайлов.


„На мен обаче не ми харесва, че трябва да говоря, че ще се спасим. За мен е вън от съмнение, че ще продължим да играем при майсторите, където ни е мястото, но за мен е по-важно е да видя как се развива отборът през втория дял в първенството, защото за другия сезон имам големи очаквания. Така че да го кажа така: Надявам се тази пролет Спартак да положи основите на един печеливш и успешен Спартак за в бъдеще, допълни легендата.

Всеки мач на Спартак ще го следя по телефона и ще знам какво се случва минута по минута. Имам мои хора и като ми пращат видео, ще се наслаждавам на атмосферата. Аз, когато играех целият стадион „Спартак“ беше агитка. Сега виждам, че също е така и искам така да бъде и занапред. Шапки долу пред нашата невероятна публика, каза още Асен Михайлов.

Последният е основен играч в най-успешния отбор в историята на Спартак, който през периода 1982/1984 завършва трети в елита, стига финал за Купата и до втория кръг в европейския турнир за КНК. Там Спартак среща Манчестър Юнайтед, като и досега си остава единствения наш тим, играл официални мачове срещу този световен гранд.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.