ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на Локото: Бием в дербито на Пловдив с един гол

0
Локо
Снимка: lap.bg

Христо Сотиров остава в историята на Локомотив Пловдив като един от най-добрите му нападатели и един от най-обичаните от феновете играчи. Бързоногото дясно крило е участвало в много голове и голови атаки на любимия си тим и беше страшилище за левите бекове на всеки отбор у нас. С „черно-белите“, когато бяха във втория ешелон, Ицо вдигна и Купата на страната, като вкара единия от головете за победата във финала срещу Чирпан.


„Разбира се, че ще бъда на трибуните в неделя и ще подкрепя моя Локо в дербито на Пловдив. Очаквам труден мач, с интрига до края, който Локото да спечели с 1:0 срещу Ботев. Все ми е едно кой ще вкара гола, важното е да вземем трите точки, които са ни нужни, за да постигнем високите си цели“, каза за Nostrabet Сотиров.

„Радвам се, че бързо преодоляхме кошмарния пролетен старт и постепенно играта на Локо се стабилизира, както и резултатите. Ако трябва да съм честен, много трудно ще бъде да се преборим за участие в европейските клубни турнири, но все пак не е невъзможно. Важното е, че Локо и публика са едно цяло, а отборът се стреми да подобрява играта си и да се бори за колкото се може по-високо класиране. Всичко това се оценява от нашата компетентна публика“, допълни Христо Сотиров.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.