ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на Левски: Очаквам да вземем дербитата с ЦСКА

0
Левски
Снимка: lap.bg

Легендата на Левски Войн Войнов изрази задоволство от последните продукции и резултати на отбора. Той е оптимист за представянето на водения от Станимир Стоилов тим до края на сезона и в двете дербита с ЦСКА, които предстоят.

Войн Войнов

„Този Левски започна да ми харесва, убеден съм не само на мен, но и на всички естети. Хубаво е, че вече показваме добър и печеливш футбол, тъй като идват решителните мачове през сезона. Впечатлен съм от начина, по който стигнахме до третата си поредна победа – пълна доминация и не оставихме Арда да играе. Ако се представяме така както в Кърджали, със сигурност нещата ще се получават по начина, по който ги искат всички левскари“, каза за Nostrabet Войнов.

„Аз като нападател се радвам, че имаме такова способно бразилско трио в атака. Рикардиньо набързо реализира три гола и показа защо е привлечен. Роналдо също се отпуши тази пролет, а за Уелтон е излишно да коментирам. Той дори и да не вкара, винаги ангажира по няколко защитници, а само с едно отиграване може да направи разликата в един мач. Моите очаквания са да видя много голове и майсторски изпълнения от тримата в оставащите 11 срещи от сезона“, допълни Войн.

„С тази игра и такъв отличен треньор като Мъри няма как да не бъда оптимист. Не само за двете дербита с ЦСКА, защото срещу тях в последно време се справяме под ръководството на Станимир Стоилов, а и като цялостно представяне на Левски. Вярвам, че Левски ще изпълни целта да се класира за Европа и се надявам да играе още по-добре, да показва редовно привлекателното си лице и и да побеждава“, завърши Войн Войнов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.