ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на ЦСКА отличи един играч след разгрома в Стара Загора

0
Петър Жеков
Снимка: lap.bg

Легендата на ЦСКА Петър Жеков похвали Саша Илич и неговите възпитаници след разгромния успех над Берое в Стара Загора. Той отличи и новото попълнение Тобиас Хайнц, който дебютира срещу „зелените“.

„В Стара Загора не се гостува лесно. Винаги домакините искат да се докажат по най-добрия начин срещу теб. Знам това от личен опит“, заяви Жеков пред „Тема Спорт“.

„Затова и да вкараш 4 гола като гост на Берое е впечатляващо. Треньорът Илич трябва да бъде поздравен за смените, които направи и че пусна новия норвежец Хайнц“, добави още той.

По отношение на Хайнц, Жеков заяви: „Казах ви, че това момче е класно. Бях сигурен и още в първия мач го доказа. Очаквам още в следващия кръг срещу Ботев Пловдив на „Армията“ да отбележи и първия си гол за ЦСКА.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.