ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легенда на Аржентина следи звезда на Берое

0
Леандро Годой
Снимка: Сайт на Берое

Легендата на Аржентина Хавиер Масчерано и неговия екип следят под лупа изявите на Леандро Годой с екипа на Берое.

Масчерано, който с гаучосите стана втори в света преди 9 години, се оттегли като селекционер на юношеския тим до 20 години на страната си през март, но сега има тежката дума при селекцията на младежкия отбор до 23 години.

Именно това е и целта на Годой – да облече екипа на младежите на Аржентина през следващата година, тъй като това е последния му шанс, предвид неговата възраст.

22-годишният Годой е сред няколко талантливи аржентински нападатели, които се подвизават по терените на Европа и представляват интерес за Масчерано.

Дали Леандро ще постигне своята цел, ще се разбере през първата половина на 2023 година, когато ще стане ясно дали ще получи покана от Хавиер Масчерано.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.