Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио си намери майстора – Торино триумфира в Рим

0
Торино
Twitter.com

Лацио загуби от Торино с 0:1 на „Олимпико“ в двубой от 31-ия кръг на Серия А. По този начин римският гранд прекъсна серията си от 4 победи и общо 8 мача без поражение в калчото.

„Орлите“ остават на 2-ро място във временното класиране с 61 точки. На две пред третия Ювентус, който е с мач по-малко и преди броени дни му бяха възстановени 15 отнети точки.

След четири срещи без победа в шампионата Торо взе 3 точки, с които се изкачи на 10-а позиция с 42. Толкова има деветият Фиорентина, набрал сериозна скорот в последните два месеца.

Единственото попадение в мача бе дело на 22-годишния сръбски полузащитник Иван Илич, който се разписа за 1:0 в 43-ата минута.

Преди попадението домакините пропуснаха няколко възможности да поведат в резултата, а в 57-ата минута Неманя Радонич пропиля шанс да увеличи аванса на „биковете“, след като негов удар бе спрян от вратаря на Лацио Иван Проведел.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.