50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио ще се опита да сложи край на шампионските амбиции на Милан

0
лацио милан
Снимка: БТА

Отборите на Лацио и Милан се изправят един срещу друг във вторник вечер в последен двубой от 19-и кръг на италианската Серия „А“. Срещата на „Стадио Олимпико“ е с начален час 21:45 българско време.

Възпитаниците на Маурицио Сари спечелиха само две от последните си пет срещи в първенството. „Лациалите“ победиха Сасуоло в последния си шампионатен двубой, а за последните пет срещи „орлите“ са допуснали седем гола. Последният мач на Лацио завърши с минимална победа над гостуващия тим на Болоня в мач за Купата на Италия. Към момента Лацио заема седмо място във временното класиране с актив от 34 точки, на три от градския съперник Рома и зона Шампионска лига. Като домакин столичани имат 5 победи, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 16:9.

милан лацио

Играчите на Стефано Пиоли имат три равенства и две победи в последните си пет мача в Калчото. „Росонерите“ са в серия от два равни, като за последните пет срещи „дяволите“ са вкарали 8 гола. Миланистите загубиха последния си мач, отстъпвайки с категлричното 3:0 на градския съперник Интер в мач за Суперкупата на Италия. Актуалните шампиони се намират на 2-ро място с 38 точки, на 12 от лидера Наполи. Далеч от дома „червено-черните“ имат 4 успеха, 4 равни и 1 поражение при голова разлика 13:9.

Милан спечели 4 от последните 5 официални мача срещу Лацио, а последната среща за първенството завърши с победа за Милан с 1:2.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.