ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио и Наполи напомниха за себе си, Интер с първо фиаско

0
Интер - Сасуоло, Лаутаро Мартинес
Снимка: БТА

Интер претърпя първо фиаско през сезона в Серия А. „Нерадзурите“, които са и финалист в Шампионска лига, загубиха с 1:2 от Сасуоло, който само преди дни взе и друг скалп – този на Ювентус с победа с 4:2.

Дензъл Дъмфрис откри за „Змията“ точно преди почивката, ала два бързи гола на „неровердите“ в началото на втората част дадоха трите точки за тима от Реджо Емилия. Недим Байрами и Доменико Берарди вкараха много красиви голове в мрежата на Ян Зомер и по този начин по-скромният тим триумфира на „Джузепе Меаца“, нанасяйки първа загуба на Интер за сезона.

В друг интересен двубой по същото време Лацио се върна на победния път. „Бианкочелестите“ победиха с 2:0 коравия отбор на Торино. Във вратата на „биковете“ отбелязаха Матиас Весино и Матиа Дзакани.

В третия мач по същото време шампионът Наполи най-сетне напомни за себе си. Партенопеите разбиха с 4:1 Удинезе. Звездите на „адзурите“ Хвича Кварацхелия и Виктор Осимен се развихриха.

Грузинецът спечели дузпата за първия гол на Пьотр Желински, отбеляза третия и подаде за четвъртия. Осимен пък вкара втория и изигра много солиден мач за тима от Неапол. Попадението във вратата на южняците бе дело на сръбския национал Лазар Самарджич.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.