ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио е с единия крак в Шампионската лига за новия сезон

0
Лацио, Чиро Имобиле
БТА

Лацио почти си осигури класиране в Шампионска лига догодина, след като надви Удинезе с минималното 1:0 на „Дачия Арена“. В герой за „орлите“ се превърна Чиро Имобиле, който вкара от дузпа през второто полувреме.

Мачът в Удине започна по-добре за римляните, които в 20-ата минута можеха да поведат, ако Марко Силвестри не бе отразил удар с глава на Чиро Имобиле.

В началото на втората част опитният страж на „зебрите“ отново се намеси – този път той отново спаси вратата си от централния нападател на Лацио.

След час игра левият бек Адам Масина фаулира Имобиле в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която именно опитният стрелец реализира.

Четири по-късно „бианкочелестите“ можеха да удвоят, но удар на Алиесио Романьоли след ъглов удар разтресе левия страничен стълб.

Натискът на гостите продължи, а с нов пропуск се отчете Чиро Имобиле.

В 85-ата минута феновете на домакините се зарадваха, след като Илия Несторовски вкара гол, но той не бе зачетен заради засада.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.