ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио е фаворит на Winbet срещу Верона

0
Лацио
Twitter.com

Лацио гостува на Верона в мач от 21-ия кръг на италианската Серия А. Римските „орли“ гонят място в европейските клубни турнири през следващия сезон. На пръв поглед ще имат сериозно съперник в понеделник вечер от 19:30 часа. 

В първия мач между двата отбора този сезон Лацио спечели с 2:0. Коефициентът на winbet online това да се повтори е 2.00. Равенството е оценено на 3.60, а също толкова е ставката за успех на домакините. 

Верона спечели два пъти, два пъти завърши наравно и веднъж загуби през януари. Победите бяха срещу Лече и Кремонезе с по 2:0 у дома, ремитата срещу Удинезе и Торино по 1:1, а поражението дойде от Интер навън с 0:1.

Лацио след гръмкия успех с 4:0 срещу Милан завърши наравно 1:1 с Фиорентина и загуби от Ювентус (0:1). Сега отборът от столицата ще иска да се завърне към успехите и участие в турнира Шампионска лига наесен. 

Коефициентите търпят промяна до началото на мача. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.