Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лазар Тодев би поляк за претендентското място в Oktagon

0
Лазар Тодев
Снимка: Oktagon

Лазар Тодев победи претендента за шампион в тежка категория на елитната верига Oкtagon – Адам Палаш. Българинът постигна престижния успех, достигайки до единодушно съдийско решение. Двамата изиграха много зрелищна битка на галавечер в Либерец, Чехия.

Българинът излезе за първи път в тази верига и успя да впечатли организаторите. Той извади голяма част от арсенала си в действие, а с подобни атрактивни битки бъдещето му в международни галавечери е гарантирано.

Палаш трябваше да се бие за титлата през февруари, но неговият отбор не успя да се разбере за условията и организаторите му насрочиха друга битка преди тази за пояса. Тодов обаче смълча полските фенове и сега именно той ще се намеси в играта за титлата.

„Поздравления за впечатляващата победа. Вече има шест поредни успеха и директно се вписва в картината за златото“, обявиха от Oktagon.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.