Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лаутаро Мартинес донесе нелек успех на Интер срещу Верона

0
Лаутаро Мартинес, Интер
БТА

Макар и малко измъчено, Интер спечели домакинството си на един от борещите се за оцеляване тимове в Серия А – Верона. „Нерадзурите“ победиха с 1:0 „жълто-сините“ на „Сан Сиро“, а в герой за 19-кратните шампиони на Италия се превърна аржентинският нападател Лаутаро Мартинес. С победата „Змията“ събра 37 точки, колкото има и Ювентус на третата позиция. Място по-напред е защитаващият титлата шампион Милан, а лидер с 9 аванс пред „росонерите“ е Наполи.

Миланският гранд поведе в резултата след само 180 секунди игра. Топката попадна в Лаутаро Мартинес, който я прати във вратата на Верона с по-слабия си ляв крак. Преди аржентинецът да вкара, няколко изстрели от страна на „нерадзурите“ бяха блокирани.

Нападателят на Интер не бе далеч от това да вкара втория си гол още преди да са изминали 10 минути. Един Джеко пусна хубав извеждащ пас, но латинсът бе изпреварен.

Исак Хиен можеше да асистира на Лаутаро за гол с неумело връщане, но Лоренцо Монтипо успя да стигне до топката преди световния шампион.

Четири минути преди края на първата част „Змията“ бе близо до втори гол, като Хенрих Мхитарян нахлу в наказателното на „джалоблу“ и стреля, но не намери вратата.

Шест минути след началото на второто полувреме Джеко бе намерен около точката за изпълнение на дузпа, но се засуети и не нанесе шут.

Лаутаро бе главно действащо лице и в средата на частта, когато прати топката в мрежата на Монтипо много красиво, но след проверка с ВАР се оказа, че си е послужил с ръце.

Резервата Кристиан Аслани показа страхотна техника, за да се освободи в 81-ата минута и нанесе силен удар, но мерникът му изневери с няколко сантиметра.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.