Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лаутаро Мартинес заши четири гола на Салернитана и качи Интер на върха (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Салернитана - Интер
Снимка: БТА / BTA

Финалистът от Шампионската лига през миналия сезон – Интер, разгроми с 4:0 като гост Салернитина в сблъсък от седмия кръг на италианската Серия А. Над всички определено аржентинският нападател на „нерадзурите“ – Лаутаро Мартинес, който заби и четирите попадения за своя тим, които паднаха през втората част.


През първото полувреме попадение така и не падна, но през вторите 45 минути гостите се развихриха и откриха резултата в 62-ата минута, когато доброто взаимодействие между Лаутаро Мартинес и Маркъс Тюрам даде резултат. Френският нападател проби отляво и даде отличен успореден пас, който бе достигнат от аржентинеца, за когото остана само да преодолее Гийермо Очоа за 0:1.

Домакините успяха да възстановят равенството само пет минути по-късно, когато Стефан Де Фрай загуби доста леко топката при изнасянето, тя бе отнета от Агустин Мартегани, който пусна елегантно към нахлуващия Матеуш Леговски, който реализира. Системата ВАР се намеси и отмени попадението поради засада.

Интер обаче отбеляза втори гол в 77-ата минута, когато вратарят Очоа сгреши с подаването към свой съотборник, който бе с гръб към него, това доведе до бързо отнемане от гостите пред наказателното поле, след което кълбото бе пратено отново около точката за дузпа от Николо Барела към Лаутаро Мартинес и той реализира второто си попадение в двубоя.

В 85-ата минута Маркюс Тюрам получи на границата на наказателното поле, където той бе фаулиран от Матео Ловато и бе отсъдена дузпа. Зад топката застана Лаутаро Мартинес и той реализира своя хеттрик само за двадесет минути след появяването си от скамейката.

Аржентинецът обаче се разписа още веднъж в 89-ата минута, когато той получи почти идентично подаване, но този път от левия фланг от Карлос Аугусто, за да реализира четвъртото си попадение в двубоя и да оформи крайния резултат от 0:4. Това бе и първи двубой в кариерата на аржентинеца, в който той бележи цели четири попадения.

По този начин Интер оглави класирането в Серия А с 18 точки, колкото има и градският съперник Милан, но „нерадзурите“ са с по-добра голова разлика, а също така надделяха в дербито между двата тима. Салернитана остава без победа на 18-ата позиция с три пункта. За Интер предстои домакинство на Бенфика в Шампионската лига, а след това приемат Болоня в шампионата. Салернитана ще търси първи успех в гостуването си на Монца.

Вижте кадри от успеха на Интер над Салернитана:

Салернитана - ИнтерСалернитана - Интер

Салернитана - Интер

Салернитана - ИнтерСалернитана - ИнтерСалернитана - ИнтерСалернитана - ИнтерСалернитана - Интер
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.