ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио с грешна стъпка, не победи в града на Ромео и Жулиета

0
Верона - Лацио
БТА

Борещият се за зона Шампионска лига Лацио не успя да победи едва кретащия в Серия А Верона на „Марк Антонио Бентегоди“ във Верона.

Двубоят между „джалоблу“ и „бианкочелестите“ завърши пир резултат 1:1 и остави римският гранд на четвърта позиция в класирането с актив от 39 точки. Отборът от града на Ромео и Жулието пък продължава да бъде на 18-о място в таблицата, като вече е в серия от три мача без загуба и със събрани 14 пункта.

Опитният испанец Педро Родригес откри резултата в самия край на първата част, когато се завъртя и се разписа с красив изстрел във вратата на веронци.

Само шест минути след полувремето обаче домакините възстановиха паритета. Тогава зимното попълнение Сирил Нгонге беше точен с глава. Той засече топката след центриране от фал, като това е и дебютното му попадение за новия му тим.

Само две минути по-късно Верона можеше да прати „Бентегоди“ в дива еуфория с пълен обрат, но гредата спря красив удар на капитана Дарко Лазович.

Най-добрият шанс за победен гол пред „орлите“ се откри секунди преди края на мача, когато един от най-добрите за Верона през сезона – стражът Лоренцо Монтипо, спаси удар с пета на Матиа Дзакани.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.