ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кънчо Кашеров: Притеснен съм за Берое

0
Кънчо Кашеров
Снимка: Nostrabet

Легендата на Берое Кънчо Кашеров призна, че не е очаквал такова неубедително представяне на неговия роден тим напролет. Под ръководството на Николай Киров заралии взеха само 2 от 18 възможни точки до този момент през втория дял и имат само една точка преднина пред отбора, който ще участва в бараж за оцеляване.

„Ако някой ми беше казал, че ще имаме толкова малко точки напролет и няма да сме спечелили победа в първите си шест мача през тази година, щях да го помисля за футболен дилетант. Фактите обаче са такива, а и ако трява да съм честен, Берое показа малко хубави неща в тези срещи и затова направи положението си трудно“, заяви за Nostrabet Кашеров.

„Гледам всеки мач на Берое – у дома от трибуните, а гостуванията по телевизията, и като всеки бероец в момента страдам. Не виждам добра игра, не виждам спортно-технически аргументи, с които да печелим. Пресата не се получава, не сме агресивни, няма захождания по фланговете, не играем с хъс. Отделно сме ялови в атака и не можем да реализираме и малкото ситуации за гол, които създаваме“, допълни Кънчо.

„С основание съм притеснен за моя любим Берое и се тревожа, че това се случва на Берое. Имах други очаквания, а сега ми остава само да се надявам, че треньорът ще промени нещо по най-бързия начин, за да започнем да побеждаваме и да трупаме точки. Берое е символ на Стара Загора и хората в Стара Загора не заслужават да гледат такъв безпомощен Берое на терена“, завърши Кънчо Кашеров. 


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.