50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Късен обрат класира Щутгарт напред за Купата на Германия

0
щутгарт

Щутгарт се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на Германия след инфарктен обрат в заключителните минути на срещата с втородивизинния Падерборн. „Швабите“ губеха в резултата до края на второто полувреме, но в крайна сметка спечелиха гостуването си на север с 2:1.

Двубоят на „Хоум Делукс Арена“ започна чудесно за домакините, които откриха резулата още в 3-ата минута след автогол на Константинос Мавропанос. Този резултата се запази до 86-ата минута, когато влезлият като резерва Жил Диас изравни. Възпитаниците на Бруно Лабадия стигнаха до пълен обрат дълбото в добавеното време, когато Серху Гюраси засече с глава центриране от корнер.

Жребият за 1/4-финалите ще бъде теглен на 12-и февруари.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.