ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кръстаич: Създаваме младо ядро с капитана Десподов

0
Младен Кръстаич
Официална Facebook страница на Team Bulgaria

Националният селекционер Младен Кръстаич обсъди актуалните теми в отбора преди контролата с Иран, която ще се проведе на 7-и септември в Пловдив. „Колежа“ ще приеме спаринга.

„Щастлив съм, че сме в Пловдив. Преди около месец бях тук и гледах мач на живо. Пловдивската публика заслужава да гледа националния отбор на живо. Не е важно само да изберем стартовия състав. За нас всеки мач е важен, без значение дали е приятелски, или официален. Опитваме да създадем младо ядро, начело с капитана Десподов“, започна Кръстаич.

Младен Кръстаич, Иван Иванов треньор национали

„Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с желание. Трябва да изиграем утрешния мач, все едно се дават точки за него. Връщаме се в Пловдив след дълго отсъствие, което е още един плюс за нас. Публиката показа своята подкрепа, надявам се да задържим енергията.“

„През последната година се опитваме да изградим отбор, който да е за следващите 10 години. Публиката показа своята подкрепа срещу Сърбия, защото се раздадохме. Гарантирам ви, че утре футболистите ще изядат треват“, допълни националният селекционер.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.