Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Крушарски: Локо Пд ще го има! Няма да приема оставка на Павел Колев

0
Христо Крушарски
Снимка: lap.bg

Христо Крушарски, който притежава 51% от акциите на Локомотив Пловдив, коментира скандалните разкрития на Павел Колев след мача с Левски (0:3). Той заяви, че няма да приеме евентуалната оставка на изпълнителния директор и категорично обяви, че клубът ще продължи да съществува. Той допълни, че ще се срещне с Колев и другия акционер Адам Сотков, за да разговорят и решат проблемите. Крушарски разкри още, че информациите за дълговете на клуба са преувеличени.

„Не се бъркам в сметките, защото не ги гледам и не ги пипам. Аз моите ангажименти ги изпълнявам. Ще чуя Павел Колев, за да сподели какво е положението. Най-добре да седнем тримата с него и Адам Сотков и да говорим. Чрез медиите да си оправяме положението няма да стане. Не е правилно. Не бива да си решаваме въпросите и да си отправяме покани през медиите. Не бива да си вадим кирливите ризи, защото не е готино. Павел има нещо предвид явно, за да излезе и да го каже. Той не е от ревливите. Такова впечатление ми е направил от времето, в което го познавам. Работи добре. За мен нещо е станало“, заяви Крушарски пред „Мач Телеграф“, който каза, че не се бори за власт или акциите на клуба, а това Локо Пд да бъде номер 1.

Павел Колев

„Кой ги говори тия работи, че има 2 милиона и половина дългове… Това е човек, който явно е много вещ в клуба. В България като кажем, че в Искъра е паднало перо, в съседното село казват, че е гъска се е удавила. Ние сме царе на тия приказки. Уникални сме! Ще се чуя с Колев. За мен той трябва да си върши работата. Трябва да седнем и да се разберем, а не да шумим много. Не знам да има забавени плащания. От моя страна всичко е изчистено. Каквото съм поел като ангажимент съм го преизчистил дори. Направил съм няколко стъпки напред и чакам да се видим и да поговорим. Трябва спокойствие, тишина и топла храна. Клубът го е имало и ще го има! Ще се решат нещата на масата, а не чрез медиите. Ако Павел Колев си подаде оставката, тя няма да бъде приета. Няма да я приема! За мен той трябва да си върши работата, както го е правил до този момент“, допълни още един от собствениците на „черно-белите“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.