ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Крушарски към играчите на Локо Пд: Стегнете се и ги треснете

0
Христо Крушарски
Facebook.com

Съсобственикът на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, е уверен в успеха на „смърфовете“ над големия градски съперник Ботев Пловдив.

„Черно-белите“ гостуват на „Коматево“ на „жълто-черните“, а ексцентричният бизнесмен сподели, че има да каже само едно-единствено нещо на футболистите и то е да „се стегнат и да треснат“ съперника. Крушарски сподели какво смята за дербито на Пловдив пред „Мач Телеграф“.

„Някои други обаче ще ги призова да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох как не съм имал пари да издържам отбора. Значи всичко е било на магия. Сега като спечеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги пише тези неща за главен счетоводител“, добави Крушарски, видимо изнервен от коментарите в социалните мрежи и медиите.

„Още преди мача с ЦСКА казах и пред колегите в управата, и пред отбора, че всеки трябва да прави това, от което разбира. Аз няма да се бъркам нито в реклама, нито в маркетинг, но и никой не трябва да се бърка на треньора“, продължи Крушарски, казвайки още, че Томаш се нуждае от доверие и ще покаже какво може, стабилизилайки отбора и водейки го към възможно повече победи. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.