Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Крумовград скъса с черната серия

0
Крумовград
Стопкадър: Диема Спорт

Отборът на Крумовград се върна към победите. Играчите на Неманя Миланович спечелиха срещу Ботев Враца с 1:0 в среща от 13-ия кръг на родния елит в Пловдив и прекъснаха черната серия от пет поредни мача без пълен успех. Гола за трите точки вкара синът на треньора Даниел Миланович.

В 24-ата минута той бе най-съобразителен, когато отскочилата топка след единоборство между Алекс Колев и съперник отиде към него и я насочи с прецизен нисък удар с левия крак в мрежата – 1:0.

В 53-тата минута Серкан Юсеин опита да изненада стража на врачани и вместо да центрира от фаул, шутира директно към вратата, но Федерико Бариос успя да улови.

Две минути по-късно играчите на Крумовград разиграха добре около наказателното поле на гостите и Жак Пехливанов отправи сериозен шут, но встрани.

В 74-тата минута Даниел Миланович опита далечен изстрел, но кълбото мина над гредата.

След този двубой Крумовград е на осмо място със 17 точки, а Враца е 14-ти с 10 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.