ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Крумовград се разделя с двама играчи

0
Крумовград
Снимка: lap.bg

Отборът на Крумовград обяви раздяла с двама играчи. Това са чуждите нападатели Бруно Гарсия и Даниел Милянович, чиито договори ще бъдат разтрогнати по взаимно съгласие. „Решението ни е логично, тъй като двамата не са ни полезни. Бразилецът Гарсия игра само в 3 мача, а Дани по обясними причини нямаше повече мотивация да играе за нашия клуб. При това положение е нормално те да си потърсят други отбори“, заяви за Nostrabet треньорът на крумовградци Станислав Генчев.

„Аз съм спокоен за пролетния полусезон и вярвам, че Крумовград ще се спаси. Все пак минаха мачовете ни с най-добрите и в оставащите 10 срещи преди плейофите играем със съперници, срещу които само от нашето представяне зависи колко точки ще спечелим. Трябва обаче да свършим добра работа през зимната пауза, защото има много неща да подобряваме. Аз още като дойдох, казах, че Крумовград има добри играчи, но имаше огромно напрежение върху тима. Провел съм едва 24 тренировки, така че се надявам по време на подготовката да свършим това, което планираме“, добави Генчев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.