ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Крумовград да се надява да си тръгне от „Армията“ с по-малко голове във вратата си“

0
Данило Асприля
Официална Facebook страница на ПФК ЦСКА

Легендата на ЦСКА Джони Велинов е убеден, че „червените“ ще победят Крумовград в първия си домакински мач на стадион „Българска армия“ през новия сезон 2023/24 в Първа лига.

„Аз друго освен победа на ЦСКА срещу Крумовград не мога да очаквам. Да, Крумовград наистина направиха един подвиг в предишния кръг (победи Лудогорец с 3:1 – б.р.), но на „Армията“ е различно“, каза Велинов пред „Мач Телеграф“.

„Изобщо да не се надяват в София да имат този комфорт. ЦСКА в момента е със силен състав“, каза още той. И добави: „От Крумовград да се надяват да си тръгнат с по-малко голове във вратата си.“

Мачът между ЦСКА и Крумовград е тази вечер от 21:15 часа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.