ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

България ще има нов селекционер, ако не бием Литва

0
Литва - България
БТА / BTA

Българският национален отбор по футбол приема Литва в шестия си мач от квалификациите за UEFA EURO 2024 в събота, 14.10, от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. До този момент „лъвовете“ нямат успех и със само две точки, колкото има и утрешния ни съперник, заемат предпоследното четвърто място.

Много е вероятно „трикольорите“ да имат нов селекционер, ако не постигнем победа срещу Литва, пише „Мач Телеграф“. Смята се, че търпението на всички към Младен Кръстаич се е изчерпало още след загубата от Черна гора през септември, но в крайна сметка той получи още един шанс.

Младен Кръстаич

Факт е, че макар и да имаме само 2 точки, в повечето си срещи играхме добре и невероятният малшанс ни лиши от по-добри резултати. Черна гора ни би с 10 души в последната минута, а Сърбия ни изравни в Разград отново в последната секунда. Освен това Младен Кръстаич започна смело да налага млади футболисти, за което много от предшествениците му нямаха смелост.

Младен Кръстаич

Лошото е, че ако не победим Литва, има голям шанс да завършим без успех в тези квалификации, защото през ноември ни предстоят срещи със Сърбия в Белград и Унгария на „Васил Левски”.

Договорът на Младен Кръстаич с „лъвовете“ е до лятото на 2024-а година. Именно високата неустойка пази гърба на бившия играч на Шалке 04 до момента. При издънка с Литва обаче няма какво да спаси неговия пост. За нов национален селекционер се спрягат Илиан Илиев, Александър Томаш и Илия Груев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.