Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кристиано Роналдо е готов да съди Ювентус

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Кристиано Роналдо е готов да съди Ювентус. Причината е, че клубът от Торино не е платил на португалеца 19,9 млн. евро , които са му били обещани като част от тайно споразумение.

Роналдо е имал това споразумение с Ювентус, което е намерено в офиса на адвокат Федерико Рестано в Торино по време на обиск на 23 март 2022 г. Като част от тази сделка Юве е трябвало да плати на нападателя 19,9 млн. евро. Плащането е обещано дори в случай на напускане на Кристиано.

Подобни споразумения Ювентус е сключил с няколко играчи по време на периода на ковида. Те се съгласили да намалят заплатите си, за да получат парите неофициално след известно време.

Припомняме, че през лятото на 2018 година Роналдо подписа тригодишен договор с Ювентус на стойност 31 млн. евро годишно. Португалецът напусна клуба през август 2021 година.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.