ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кристиан Димитров: Левски може да победи всеки

0
Кристиан Димитров
Стопкадър: Левски ТВ

Направилият неофициален дебют за Левски при успеха над Ал Насър в Дубай Кристиан Димитров изрази задоволство от атмосферата в клуба и колектива.

Имаме доста млади момчета, което е много добре. Атмосферата е много добра, колективът е наистина на добро ниво, което е важно за един отбор. Като сме заедно, можем да победим всеки един съперник. Имаме едни от най-добрите условия, които са необходими за работа. Всичко е на професионално ниво. От нас се очаква напролет да дадем всичко от себе си и мисля, че крайната цел ще е положителна за Левски, каза защитникът.

Целите ми са във всеки един мач да побеждаваме и през лятото да играем в европейските турнири. Отборът е в много добри ръце откъм треньорски щаб и ръководство. За феновете няма какво да кажем, всеки знае какво агитка има Левски. Искам да им кажа, че идват добри времена за Левски, каза още Кристиан Димитров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.